NLP

Neurolingvističko programiranje

U REcreare programu osobnog razvoja NLP (Neurolingvističko programiranje) čini dio sistema koji će svojom metodologijom približiti pojedincu mogućnosti oslonca na vlastite potencijale, uz pomoć kojih će REkreirati svoje osobne teme.

Naše osobne teme su različite... doživljavamo ih kroz želje ili potrebe da se osjećamo drugačije, da si razjasnimo neke događaje ili obrasce u našem životu, možda samo mijenjanje perspektive gledanja na događaj možemo doći do zadovoljavajućeg rezultata.

Kada upoznamo naše mentalne i emotivne mehanizme, otvaramo za sebe jedno novo, šire vidno polje kroz koje se puno lakše kretati. U našim životnim iskustvima pohranjene su mnoge dobre strategije i stanja koja se mogu koristiti u novim životnim izazovima, NLP tehnike uče nas kako da budemo samoodrživi.

REcreare program vodi nas kroz različite razine našeg neurologičkog sistema, nudi tehnike modeliranja našeg ponašanja, uvjerenja, sposobnosti,...upoznaje nas sa važnostima i značajkama verbalne i neverbalne komunikacije. Daje podršku u programiranju naših želja, vizija i ciljeva.

Upoznaje nas sa važnosti naših resursa i sa strategijama kako ih možemo koristiti, daje formate po kojima možemo naučiti osobno predstavljanje ili predstavljanje neke teme, vodi nas kroz strukturu koja omogućuje da informacije koje šaljemo o sebi ili temi budu potpune, konkretne, dinamične i učinkovite...

Preuzimanje odgovornosti za ono što radimo i ono što ne radimo najvažniji je element u radu na bilo kojoj od navedenih tema.

 
KINEZIOLOGIJA
KINEZIOLOGIJA
 
 
Email
zrnic.sanja@gmail.com
Telefon
+385 95 905 8564